Kisfilmet készített az MLSZ az Izland elleni drámai kijutásból

Kisfilmet készített az MLSZ az Izland elleni drámai kijutásból

Magyar gólöröm a Magyarország–Izland labdarúgó-Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kétrészes filmet készített a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a válogatott Izland elleni, Európa-bajnoki szereplést érő győzelméről. Ennek előzetesét már közzétette a szövetség. A film első részét december 22-én, azaz ma 19 órától mutatják be az MLSZ Youtube-csatornáján. A második rész pedig december 29-én, szintén 19 órától lesz látható.

Az MLSZ híradása azt írja, hogy eddig sosem látott felvételeket és az Eb-kijutást jelentő győzelem utáni interjúkat mutatnak be. A kisfilm a meccsnapi készülődést, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédét, a félidei legfontosabb pillanatokba enged betekintést. A szövetség szerint az első rész végére az is kiderül, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

A második részben kiderül majd, hogy kire gondolt Nego Loic, az egyenlítő gól szerzője, amikor lövése áthaladt a gólvonalon, magára nézve milyen következtetéseket vont le a mérkőzés után Nagy Ádám, hogy élte meg a kijutást Gulácsi Péter egy olyan hibát követően, amely egy olyan rutinos kapussal, mint ő egy pályafutás alatt általában csak egyszer esik meg. Mellettük természetesen a mérkőzést otthon néző, a koronavírussal is harcoló Marco Rossi valamint Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, Nikolics Nemanja és Kalmár Zsolt is beszél arról, mit jelent pályafutásában az Izland elleni győzelem és Eb-kvalifikáció.