Padlóra került a Fradi, a félprofi feröeri bajnok kiejtette a BL-ből

Padlóra került a Fradi, a félprofi feröeri bajnok kiejtette a BL-ből

Adama Traoré, a Ferencváros (b) és Vegard Forren, a feröeri Kí Klaksvík játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én. (MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kivégezte a Fradit a KÍ Klaksvík. Két meccs alatt egyetlen gólt sem rúgott feröeri ellenfelének a Ferencváros, így három gólos hátrányt begyűjtve esett ki a BL-ből. AZ első, idegenbeli meccs gól nélküli döntetlent hozott. A második, hazai meccsen már az első félidőben beállt a 0-3-as eredmény, amin a Fradi a második félidőben sem tudott szépíteni. A magyar foci kirakatcsapatát, mely anyagiak tekintetében messze kiemelkedik a hazai mezőnyből, egy olyan félprofi ellenfél búcsúztatta a Bajnokok-ligája selejtezőjéből, amelynek értéke töredéke a Fradiénak. A magyar csapat a Konferencia Ligában folytathatja a nemzetközi kupaszereplést.