Visszatér Debrecenbe Dzsudzsák Balázs?

Visszatér Debrecenbe Dzsudzsák Balázs?

Dzsudzsák Balázs (forrás: al-Ain/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagy esélye van annak, hogy Dzsudzsák Balázs hazatérjen és ismét Debrecenben futballozzon – értesült a Goal.com magyarországi kiadása klubhoz közeli forrásoktól. A válogatott csapatkapitánya jelenleg az Al-Ain FC (Egyesült Arab Emirátusok) játékosa, ám nem biztos, hogy maradhat a csapatnál.

Az NB I-ből kiesett, városi tulajdonba került labdarúgóklub 1,2 milliárd forintos költségvetéssel készül az NB II-es idényre.

A másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt. A 22-szeres válogatott balhátvéd korábban szerepelt Izraelben is és tagja volt a 2016-os EB-n járt válogatottnak is.

Varga József is visszatérhet, aki 34 alkalommal lépett pályára a válogatottban és a Debrecen után Németországban, Angliában, a Videotonban és a Puskás Akadémiában is szerepelt.

A lap szerint másik két felcsúti játékos, Sós Bence és Hegedűs Lajos, valamit az ex-MTK-s Tischler Patrik neve is szóba került.