Ötezres támogatásokat kér a kampányra Márki-Zay Péter

Ötezres támogatásokat kér a kampányra Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter bejelentést tesz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

E-mailben kért ötezer forintos támogatást a híveitől Márki-Zay Péter, levele elején rögtön feltéve a kérdést: „van bármi, amivel meggyőzhetem, hogy támogassa a kormányváltást 5000 forinttal ma?” Mint írta, szombaton kezdődik az aláírásgyűjtés, Orbán Viktor pedig „már most mindent megtesz, hogy megtartsa hatalmát és tovább lophasson, de az Ön segítségével fel tudjuk vele venni a harcot.” A miniszterelnök-jelölt szerint talán most van az utolsó esély demokratikusan legyőzni „Magyarország történelmének legkorruptabb kormányát.” Üzenete végén hozzátette, egyesek szerint csoda, ha legyőzik Orbánt áprilisban, de ő bízik a győzelemben.

Január végén már beszámoltunk róla, hogy levélben kérnek támogatást Márki-Zayék, akkor viszont még több helyesírási hiba is került az adománykérő felszólításba, illetve magázásról időnként tegezésre váltottak. Akkor megkerestük az ügyben a kormányfőjelöltet, aki megerősítette, hogy ők gyűjtenek pénzt a kampányra. Márki-Zay hozzátette, tud a szöveg slendriánságairól is, a gyanús külalak mögött pedig szerinte az állhat, hogy az üzeneteket informatikus szakemberek fogalmazták. A mostani levélben már nem találtunk hasonló hibákat.