Tóth Gabi: Véleményem szerint a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet

Tóth Gabi: Véleményem szerint a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet

Tóth Gabi (Fotó: Ambrus Marcsi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kormányközeli bulvárlapnak, a Borsnak nyilatkozva szállt be a kampányba Tóth Gabi énekesnő, akit az ukrajnai háború kapcsán kérdeztek. Tóth először arról beszélt, először teljesen lesokkoltak a hírek, „azóta is az jár az eszemben, vajon meddig tart ez a nyugalom itthon, Magyarországon?”. Arra is kitért, ugyan nem mutatja a közösségi oldalain, mert nem szeretne kérkedni vele, de ahogy és amivel tud, segít a háború ukrán menekültjein – osztotta meg mégis a nyilvánossággal.

Később azt is mondta: „Véleményem szerint a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet. A béke érdekében fontos lenne, hogy ez a stabilitás folytatódjon. Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most, amikor a legfontosabb a biztonság, minden család életében”. Az énekesnő egyébként mindenkit arra buzdított, hogy vasárnap éljenek jogukkal és menjenek el szavazni.

Csütörtökön is felvállalta egy énekes kormánypárti szimpátiáját, Kis Grofó mulatós zenész bevallotta Orbán Viktornak, hogy „nagyon szeretik a miniszterelnök urat”.

 

Címkék: Tóth Gabi