142 feljelentést tettek a rendőrök Gődényék tüntetése után

142 feljelentést tettek a rendőrök Gődényék tüntetése után

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összesen 142 esetben tettek szabálysértési feljelentést, valamint 4 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök Gődény Györgyék vasárnapi tüntetése után.

Lapunk is beszámolt róla, hogy a vírusszkeptikus, kamupártos Gődény Györgyék által szervezett rendezvény meghívójában a következőket írták: „Nem akarod, hogy kényszerítéssel vagy erőszakkal oltásokat kapj? Mozdulj meg! Nem szeretnéd egészségtelen szájmaszkokban tölteni az életed? Tépd le és gyere!”.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nem nevesített senkit, annyit írtak, hogy vasárnap délelőtt 11 órára Budapesten, a Hősök terére egy magánszemély gyűlést hirdetett meg, amelyen a rendőrök intézkedtek. Miután a gyűlés befejeződött, egy kisebb csoport átvonult a Vajdahunyad várához. Arról is beszámoltak, hogy az első és második megmozduláson is gyűlés szervezése és tartása miatt egy-egy fővel szemben kezdeményeznek közigazgatási eljárást.

A tüntetéseken két embert elő is állítottak. Egyiküket azért, mert megtagadta, hogy igazolja magát, másikukat pedig az ellene elrendelt szabálysértési körözés miatt.