HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Momentum Mészárosék szülinapi bulija után nyomoz

Szerző: | 2020. január 30., 14:45 | Belföld

A Puskás Aréna díszkivilágításban a nyitóünnepségén 2019. november 15-én (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Felcsúttal szomszédos Bicske momentumos önkormányzati képviselője, Molnár Dániel délelőtti cikkünk nyomán közérdekűadat-igényléssel fordult a Puskás-stadion üzemeltetőjéhez. Amint azt reggel a Magyar Hang megírta, zárt körű, zenés-táncos mulatságot tartottak decemberben a Puskás-stadionban egy Mészáros Lőrinchez köthető építőipari cég születésnapja alkalmából. Néptáncosok mellett fellépett Horváth Charlie, és dübörgött az AC/DC.

A bulira egészen pontosan a ZÁÉV Zrt. 70. születésnapja alkalmából került sor, és a budapesti Puskás Ferenc Stadionban a képek tanúsága szerint csak az ünneplők tartózkodtak. A zenés-táncos mulatságon Charlie-n kívül néptáncosok és népzenészek is felléptek, a résztvevők pedig karácsonyi sapkákban pózoltak.

Az eseményről a Facebookra feltöltött, az üres stadiont zenei aláfestéssel mutató rövid videó érhető el korábbi cikkünkben (amíg nem törli azt annak feltöltője, Mészáros Lőrinc cégének vezérigazgatója):

A Puskás Stadionban tartottak születésnapi bulit Mészárosék | Magyar Hang

Zárt körű, zenés-táncos mulatságot tartottak a Puskás Stadionban egy Mészáros Lőrinchez köthető építőipari cég születésnapja alkalmából. Néptáncosok mellett fellépett Horváth Charlie, dübörgött az AC/DC. Egy hazai sztár, Horváth Charlie élőben, az ausztrál rockbanda, az ausztrál AC/DC örök érvényű Thunderstruck című száma a lejátszóból dübörgött a nemzeti stadionban, ahol nagyszabású ünnepséget rendeztek.

Délelőtti cikkünkre reagálva a Felcsút elővárosaként is emlegetett kisváros, Bicske momentumos önkormányzati képviselője, Molnár Dániel nyújtott be több kérdésből álló közérdekűadat-igénylést a 150 milliárd forint adófizetői pénzből felépült Puskás Ferenc Stadion üzemeltetőjéhez. A képviselő többek között azt szeretné megtudni a Nemzeti Sportközpontok (NSK) nevű költségvetési szervtől, hogy Mészárosék fizettek-e a nemzet egyes számú stadionjának kibérléséért, vagy esetleg ingyen kapták-e meg azt a buli céljára.

A képviselő meg is osztotta a stadion fenntartójának küldött kérdéseit:

  • A cikkben leírt ZÁÉV Zrt. zárt körű születésnapi eseményéhez kapcsolódóan kötöttek-e bérleti szerződést a stadion üzemeltetőjével? A politikus Amennyiben igen, kérem válaszlevelükhöz csatolni a nevezett bérleti szerződés másolatát.
  • Amennyiben ellenszolgáltatás nélkül, vagy nem pénzért biztosították számukra a stadiont, milyen indokok szerint döntöttek erről?
  • Más cégek vagy magánszemélyek számára is adott-e a lehetőség a Puskás-stadion bérlésére?

Molnár Dániel

Közlekedés Bicskén A tegnapi ülésen elhangzott ígéret sz… erint márciusban a Képviselő-testület elé fog kerülni egy anyag Bicske balesetveszélyes közlekedési pontjairól, megoldási javaslatokkal. Ehhez most az önkormányzat gyűjti a javaslatokat, hogy mely kereszteződéseket, mely útszakaszokat lenne érdemes felülvizsgálni. A határidő kicsit szűkös, 2020. február 3-ig kell beküldeni a képviselőknek a javaslatokat.

Címkék: AC/DC, Bicske, cikkünk nyomán, Felcsút, horváth charlie, Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt, magyar hang exkluzív, mány, Mészáros Lőrinc, Molnár Dániel, Momentum, Nemzeti Sportközpontok, Puskás Aréna, Puskás Ferenc Stadion, Thunderstruck, ZÁÉV


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

Pin It on Pinterest