Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

BanNER – Hogyan küzdjünk a fake news ellen?

Szerző: | 2020. június 20., 19:00 | Belföld, Videó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fake news, propaganda, hazugság – miként lehet küzdeni a jelenséggel ellen? Hogyan élte meg Vona Gábor és Szél Bernadett a választási kampányban ellenük indított „hadjáratot”? Mire lehet jó a Vona Gábor által alapított Második Reformkor Alapítvány legújabb törvényjavaslata, amely éppen a fake news ellen venné fel a küzdelmet?

HIRDETÉS - AIP

Ezeket a kérdéseket járta a körbe a Második Reformkor Alapítvány által – a Magyar Hang közreműködésével – rendezett BanNER elnevezésű vitasorozat legfrissebb részében Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, Krekó Péter, a Political Capiatal ügyvezető igazgatója és Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója Dévényi István műsorvezetésével. A vita ezúttal rendhagyó módon a koronavírus-járvány miatt nem közönség előtt, hanem a Magyar Hang szerkesztőségében zajlott.

A további részeket itt nézheti meg!

HIRDETÉS - AIP

Címkék: BanNer


DK: legyenek ingyenesek a balatoni strandok!

DK: legyenek ingyenesek a balatoni strandok!

Kálmán Olga ígérte, egy 2022-es kormányváltás után visszaadják a Balatont, a Velencei- és a Fertő-tavat az embereknek, minden olyan közös természeti kincset, amelyre „a fideszes elit magántulajdonként tekint”.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest