Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

BanNER – Hogyan küzdjünk a fake news ellen?

Szerző: | 2020. június 20., 19:00 | Belföld, Videó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Fake news, propaganda, hazugság – miként lehet küzdeni a jelenséggel ellen? Hogyan élte meg Vona Gábor és Szél Bernadett a választási kampányban ellenük indított „hadjáratot”? Mire lehet jó a Vona Gábor által alapított Második Reformkor Alapítvány legújabb törvényjavaslata, amely éppen a fake news ellen venné fel a küzdelmet?

Ezeket a kérdéseket járta a körbe a Második Reformkor Alapítvány által – a Magyar Hang közreműködésével – rendezett BanNER elnevezésű vitasorozat legfrissebb részében Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, Krekó Péter, a Political Capiatal ügyvezető igazgatója és Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója Dévényi István műsorvezetésével. A vita ezúttal rendhagyó módon a koronavírus-járvány miatt nem közönség előtt, hanem a Magyar Hang szerkesztőségében zajlott.

A további részeket itt nézheti meg!


HIRDETÉS

Címkék: BanNer


HIRDETÉS
Egy igaz ember

Egy igaz ember

Cinkotai története egyedülálló a magyar politika világában. Vidéki polgári-konzervatív család sarja volt, a hazai belpolitika aranyhalas kacsaúsztatójába mégis meteorként csapódott be, ez pedig egy különös eredetmítosszal magyarázható.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest