Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Jakab Péter: A verseny szabad lesz, Mészáros meg nem

Szerző: | 2020. június 30., 16:55 | Belföld

Jakab Péter a Jobbik elvi nyilatkozatának bemutatásán, 2020. június 30-án (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sikeresen vizsgázott a néppártosodás, mondta kedden délután Budapesten újságírók előtt a Jobbik elnöke. Jakab Péter a párt elvi nyilatkozatát bemutatva arról beszélt, megérkeztek a centrumba, ahonnan minden embernek a szabadság és a gyarapodás alternatíváját nyújtják.

HIRDETÉS - AIP

– A Jobbik magát keresztény, konzervatív, jobbközép néppártként határozza meg. A globalizáció helyett a lokalizmus hívei, a kisvállalatok, önkormányzatok támogatásában hisznek. Nem az olcsó munkaerővel akarják kiszolgálni a Nyugatot, hogy az félrenézzen a keleti típusú rendszer kiépülésekor – sorolta Jakab Péter.

HIRDETÉS - AIP

Anyagilag és szellemileg is független középosztályra és a vidék támogatására van szükség, folytatta, hozzátéve, hogy a vidék és a főváros közti különbséget nem Budapest lenyomásával kell elérni, ahogyan most a kormány teszi.

A Jobbik szavai szerint a rend pártja, amely fellép nem csak azok ellen, akik házat, hanem azok ellen is, akik hazát rabolnak. „A verseny szabad lesz, Mészáros nem” – szögezte le. Brenner Koloman képviselő, leendő parlamenti alelnök rámutatott: nyugati példák szerint született az elvi nyilatkozatuk, amivel a párt elnöke visszaadta a Jobbik lelkét. Balczó Zoltán képviselő ugyanitt fontosnak nevezte, hogy a párt minél szélesebb kört tudjon megszólítani, de közben legyen ideológiája, legyenek deklarált elvei.

Címkék: Brenner Koloman, elvi nyilatkozat, Jakab Péter, Jobbik


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest