Megköszönték Borkai Zsolt munkáját

Megköszönték Borkai Zsolt munkáját

Borkai Zsolt (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ajándékot kapott Borkai Zsolt a Megyei Jogú Városok Szövetségétől – írja a Népszava. A kézműves vázát csütörtökön adták át az adriai szexbotrányba belebukott egykori győri polgármesternek Székesfehérváron, a szövetség konferenciáján.

„1990 óta hagyomány, hogy a nyugdíjba vonuló, nem induló vagy nem újraválasztott polgármesterektől jelképes ajándékkal búcsúznak tagjaink” – mondta Papp Erika, a szövetség főtitkára. 

A Népszava szerette volna megtudni, hogy a szex- és korrupciós botrányai után nem érzi-e visszásnak, hogy részt vesz egy ilyen közéleti eseményen. Választ azonban nem kapott, csak ennyit: „Kilenc hónapja nem vagyok a rendszerben, csak nem gondolja, hogy pont a Népszavának fogok bármilyen interjút adni?”.

A folyamatban lévő eljárásokkal kapcsolatban az Országos Rendőr-főkapitányság azt közölte a lappal, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást, és ismeretlen tettes ellen több nyomozás is zajlik hűtlen kezelés és más bűncselekmény gyanúja miatt.

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő még májusban számolt be arról, hogy Borkai Zsoltot tanúként hallgatta ki az ügyészség.