Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Megköszönték Borkai Zsolt munkáját

Szerző: | 2020. július 17., 07:59 | Belföld

Borkai Zsolt (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ajándékot kapott Borkai Zsolt a Megyei Jogú Városok Szövetségétől – írja a Népszava. A kézműves vázát csütörtökön adták át az adriai szexbotrányba belebukott egykori győri polgármesternek Székesfehérváron, a szövetség konferenciáján.

HIRDETÉS - AIP

„1990 óta hagyomány, hogy a nyugdíjba vonuló, nem induló vagy nem újraválasztott polgármesterektől jelképes ajándékkal búcsúznak tagjaink” – mondta Papp Erika, a szövetség főtitkára. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A Népszava szerette volna megtudni, hogy a szex- és korrupciós botrányai után nem érzi-e visszásnak, hogy részt vesz egy ilyen közéleti eseményen. Választ azonban nem kapott, csak ennyit: „Kilenc hónapja nem vagyok a rendszerben, csak nem gondolja, hogy pont a Népszavának fogok bármilyen interjút adni?”.

A folyamatban lévő eljárásokkal kapcsolatban az Országos Rendőr-főkapitányság azt közölte a lappal, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást, és ismeretlen tettes ellen több nyomozás is zajlik hűtlen kezelés és más bűncselekmény gyanúja miatt.

Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő még májusban számolt be arról, hogy Borkai Zsoltot tanúként hallgatta ki az ügyészség.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Borkai Zsolt, Borkai-ügy


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest