HIRDETÉS
HIRDETÉS

Áfacsalással gyanúsítják a korábban Lamborghiniből maszkot osztogató férfit – Videóval

Szerző: | 2020. július 23., 13:35 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Húsz év börtön is várhat arra a férfira, aki a járvány alatt Lamborghiniből osztogatott maszkokat Győrben – írja a 444. A NAV gyanúja szerint ugyanis több milliárd áfát csalt el.
A győri születésű férfi azzal került be az újságokba áprilisban, hogy Lamborghini és Bentley luxusautókkal vitt maszkokat a győri kórháznak és az idősotthonoknak.

A portál idézi a férfi Kisalföldnek adott interjúját. Ebben többek között azt mondta, hogy „Nekem mindig is nagyobb öröm adni, mint kapni, ezért is magam viszem el a maszkokat az intézményekbe. Mindig is olyan voltam, hogy amíg mások csak beszélnek én addig cselekszem. Csak azt sajnálom, hogy akkor vettem meg őket, amikor az egekben volt az áruk, most abból a pénzből sokkal többet tudnék vásárolni.”

A gyanúsított elfogásáról látványos videót közölt az adóhatóság:

Címkék: Bentley, KIsalföld, Lamborghini, luxusautó, szájmaszk


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#032 Lányi András – Kudarcról kudarcra a győzelem felé

#032 Lányi András – Kudarcról kudarcra a győzelem felé

Környezeti katasztrófák, globalizáció, totális ellenőrzés: az elmúlt száz évben túltoltunk pár biciklit. Ezekről most le lehet szállni.

Pin It on Pinterest