HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Bodolai kilép...

Bodolai kilépett az LMP-ből és visszaadta NVB-megbízatását

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Az Index körüli botrányok miatt a figyelem középpontjába került Bodolai László már nem az LMP tagja – írja a hvg.hu

A portál megkereste a parlamenti párt sajtóosztályát, ahonnan azt az információt kapták, hogy Bodolai kilépett az LMP-ből, és egyúttal visszaadta a Nemzeti Választási Bizottságban (NVB) betöltött megbízatását is.

Ezzel a párt megerősített a Válasz Online értesülését, miszerint Bodolai már valóban nem tagja az NVB-nek, ahová az LMP delegálta.

Uj Péter: Bodolai biztosan tudja, hogy mi zajlik a Fidesz forgatókönyve szerint

A lap akkor azt is írta, hogy Bodolai a Tilos Rádióból is kikerült az Index körül történtek miatt. A rádió később azt közölte: kuratóriumuk valóban megbeszélte Bodolaival, hogy jobb, ha egy ideig szünetelteti a műsorait, de nem foglalnak állást ellene, és továbbra is a csapat tagja marad.

Bodolai volt az, aki Dull Szabolcs Index-főszerkesztőt először a cég igazgatótanácsából rúgta ki, majd visszavonta főszerkesztői megbízatását, mondván, üzleti titkokat szivárogtatott ki. E lépések nyomán az Index szinte valamennyi újságírója felmondott.

Dudás Gergely: Bodolai László szavahihetetlen
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,802lájkolóTetszik
3,789követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Agyunk kapacitását az állandó, ám véges energiaellátás korlátozza

Az új generációs Gorilla Glass 2 méterről leejtve is megvédi a mobiltelefonunk kijelzőjét. Víz alá merülve lehet megcsodálni egy elsüllyedt ókori görög kereskedelmi hajóroncsot. E heti tudományos lapszemle.