Lefoglalták a libernyak.hu domaint

Lefoglalták a libernyak.hu domaint

Orbán Viktor és Soros György kibékülése, 80 x 100 cm, akril vásznon, 2020 (Forrás: drMáriás Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kiváló ütemérzékéről adott tanúbizonyságot az az egyelőre ismeretlen magánszemély, aki lefoglalta a libernyak.hu internetes domainnevet idén augusztusban, miután Orbán Viktor miniszterelnök elkezdte ellenfeleire a „libernyák” szót használni.

A miniszterelnök – aki korábban a Liberális Internacionálé egyik alelnöke volt – először július 24-én a Kossuth rádiónak adott szokásos pénteki interjújában használta a kifejezést, amelyet azóta többször is alkalmazott, legutóbb a hétfőn, a Magyar Nemzet címét használó kormánylapban megjelent terjedelmes évadindító írásában. Ebben a „libernyákok” elleni harcra szólította fel híveit.

Egyelőre nem tudható, hogy ki az a titokzatos személy, aki regisztrálta az internetes tartományt, mivel a hivatalos adatbázis a korábbi gyakorlattól eltérően természetes személy regisztráló esetén nem tünteti fel a használót. Az viszont biztos, hogy gyorsan reagált az illető, mivel a július 24-i első elhangzás után, augusztus 6-án már igényt is nyújtott be a libernyak.hu internetes címre.

Gyorsan reagált. Részlet a hivatalos adatbázisból.