Lemondott az egyik budapesti fideszes választókerületi elnök

Lemondott az egyik budapesti fideszes választókerületi elnök

Kucsák László 18. kerületi fideszes politikus (Fotó: Kucsák László/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Most abba a szakaszába lépett az életem, amikor a családi életre szeretnék nagyobb hangsúlyt helyezni. Ezért lemondtam a választókerületi elnöki tisztségemről – így jelentette be távozását Kucsák László, aki a XVIII. kerületi kormánypárti választókerület elnöke volt. Kucsák felidézte: több mint 15 esztendővel Orbán Viktor, a Fidesz elnöke nevezte ki a választókerület elnökévé. – Az elmúlt bő másfél évtizedben az első helyen szerepelt életemben ez a szolgálat, amely számos felemelő pillanatot adott számomra és egy olyan közösséget, amelyben igaz barátokat találtam. Magánéletem egyik legnagyobb eseményét is ennek a közösségnek köszönhetem, hiszen Feleségemet is itt ismertem meg, s dolgoztam vele együtt kart-karba öltve 7 éven keresztül – írta búcsúzásképpen.

https://www.facebook.com/laszlo.kucsak/photos/a.527109613988423/3590329947666359/

Kucsákot a 2018-as országgyűlési választáson magabiztosan győzte le a nemrégiben a szocialisták társelnökévé választott Kunhalmi Ágnes (akivel itt olvasható a Magyar Hang interjúja), a fideszes politikus 39,7 százalékot kapott, míg a szocialista 46,3 százalékot. Ezt követően a fideszes politikus Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) élére került, ám onnan kevesebb, mint egy év után távozott is.