HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hadházy Ákos: Legközelebb jöjjenek el, akkor nem leszünk kevesen

Szerző: | 2020. október 24., 16:56 | Belföld

Demonstrálók gyülekeznek a Hadházy Ákos és Szél Bernadett független parlamenti képviselők által meghirdetett demonstrációra 2020. október 23-án a közmédia, az MTVA budapesti Kunigunda útjai székháza előtt (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Sokan gondolják úgy, hogy nem voltak elegen Hadházy Ákos és Szél Bernadett október 23-i demonstrációján a közmédia Kunigunda utcai székházánál – erről írt Facebook oldalán Hadházy Ákos. A független parlamenti képviselő írása szerint ezt ő maga is elmondta.

Szerinte több csoportba oszthatók, akik ezt így gondolják:

  • Akik szerint nincs semmi probléma a „köztévével” és az évi 50 milliárdos kormány-kampánnyal. A demonstrálók nekik azt üzenték: hazudnak.
  • Akik tudják, hogy „a propagandagépezet miatt nem beszélhetünk valódi választásokról”, de szerintük nem lehet tenni ellene, vagy nem akarnak tenni ellene. Nekik azt üzenték a tüntetők: hogy tévednek.
  • Akik tudják, hogy kellene valamit tenni a „piszkos hazugsággyár” ellen, valamiért mégsem mentek el. Nekik azt üzenték az ott összegyűltek: legközelebb jöjjenek el, akkor nem lesznek kevesen.

Hadházy Ákos szerint ilyen egyszerű ez.


HIRDETÉS

A politikus hosszú ideje hangsúlyozza, hogy tenni kell a közmédia ellen. Korábban több napra „be is költözött” az épületbe Szél Bernadettel, hogy így próbáljanak beszélni az állami média vezetőivel.

Legutóbbi, október 23-i rendezvényüket hiába hirdették meg már jó korán, az ellenzéki pártok ehhez nem csatlakoztak. A forradalom évfordulóján szimpatizánsaikat inkább arra buzdították, hogy a színművészetis hallgatók rendezvényén vegyenek részt.

Címkék: demonstráció, Hadházy Ákos, közmédia, MTVA-székház


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest