Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A kormány 800 millióval támogatja a pécsi futballakadémiát

Szerző: | 2020. október 30., 10:20 | Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostor erkélyén (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A HVG bukkant rá a Magyar Közlönyben, hogy a kormány 800 millió forint többletforrást biztosít az idősebb Dárdai Pálról elnevezett pécsi futballakadémiának.

HIRDETÉS - AIP

Mint a Közlönyben írják, „a kormány elkötelezett a pécsi városi sportinfrastruktúra- és sportágfejlesztési program támogatás mellett, melyek teljes körű megvalósítása megfelelően szolgálja az utánpótlás-nevelést, a diák- és hallgatói sport, a szabadidősport, a határon túli magyarlakta településeket érintő sporttehetséges-kiválasztás támogatását”.

Nem ez az első nagyobb közpénzösszeg, amit a korány a futballakadémiának juttat, Korábban már 2,17 milliárd forint támogatást kaptak. A mostani 800 millió forint odaítélését a fenti szövegen túl szakmai érveknek tekinthető okokkal nem indokolták.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: futballakadémia, Orbán Viktor, Pécs


NER típusú találkozások

NER típusú találkozások

Talán csak a magyar közélet járványszerűen terjedő (politikai) paranoiájának mellékhatása, de mostanában gyakran eljátszom a gondolattal, hogy miként jellemezném az Orbán-rendszert egy véletlenül a bolygónkra tévedő földönkívülinek.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest