Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Náci jelkép? Feljelenti a Momentum az Origo munkatársát

Szerző: | 2020. október 31., 21:54 | Belföld

Szalma György a PestiTV műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Náci jelképpel szerepelt az Origo propagandistája – feljelentést teszünk – írta a Momentum Mozgalom szombat este a Facebook-oldalán.

HIRDETÉS - AIP

„Szalma György, a közpénzből működő, Origo nevű propagandalap munkatársa néhány napja egy horogkeresztes karkötőt viselve vett részt a szintén közpénzből működő propagandatévé, a PestiTV adásában” – áll a bejegyzésben.

Ami 10 éve a kurucinfó volt, az ma a közpénzből tolt kormánypropaganda – írták, hozzátéve: tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt Körömi Attila, a Momentum elnökségi tagja feljelentést tesz az Origo munkatársa ellen. „Kíváncsian várjuk, maradhat-e egy horogkeresztet viselő propagandista a Fidesz egyik beszélőfeje” – tették fel a kérdést.

Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű Facebook-oldal is megosztotta a videóból kifotózott képet. Ott a hozzászólók között megjelent Szalma György, aki azt írta, hogy Indiában kapta ajándékba, és meg is mutatta a teljes karkötőt.

Hont András újságíró is megosztotta a képet. „Íme ̶S̶z̶v̶a̶s̶z̶t̶i̶k̶a̶ Szalma György, az Origo munkatársa. Nyilván azt fogja mondani, hogy az Amazonon vette a cuki horogkeresztes karkötőt, az úgynevezett rakhit, mert mindene az indiai kultúra, és különben is a a testvérek napja, amikor ilyen csecsebecséket ajándékoznak, különösen közel áll a szívéhez. Sajnos ebben a kultúrkörben, ezek a szimbólumok máshogy viselkednek, de ezt pontosan tudja, hiszen beszél a hagyományokról, konzervativizmusról is” – írta saját Facebook-oldalán.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: náci jelkép, Origo


Szuperliga: minden nap karácsony

Szuperliga: minden nap karácsony

Ha a lázadó elitklubok terve megvalósul, a csúcsfoci egy tökéletes, steril látványpékség lenne, ahova a többieknek nincs bejárás. Ez volna a globális szórakoztatóipar végső győzelme a futball felett.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest