Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Reagált a Momentum Nagy Blanka kilépésére

Szerző: | 2020. november 29., 20:58 | Belföld

Fekete-Győr András a Momentum elnöke (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Előfordul, hogy a választott irány vagy kitűzött cél nem összehangolható az egyéni preferenciákkal – ezt közölte a Momentum annak kapcsán, hogy Nagy Blanka otthagyta a pártot.

HIRDETÉS - AIP

Az Azonnali írta meg vasárnap délután, hogy értesüléseik szerint kilép a Momentumból Nagy Blanka. A portál információi szerint ennek oka, hogy a Bács-Kiskun megyei ellenzéki aktivista nem lehetett a párt jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson.

A Momentum sajtóosztálya a Magyar Hang kérdésére megerősítette, hogy Nagy Blanka valóban kilépett a Momentumból. Azt írták, hogy pártjuk egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan bővülő közösség amely egyre nagyobb súllyal rendelkezik a hazai politikában. – Ettől függetlenül természetesen előfordul, hogy a választott irány vagy kitűzött cél nem összehangolható az egyéni preferenciákkal, így néhányan kilépnek – fűzték hozzá.

A párt azt nem magyarázta meg, hogy pontosan mi az az „egyéni preferencia”, amelyet nem tudtak összehangolni a kitűzött céllal.

A Momentum egyébként vasárnap közölte, hogy beállnak a sorba és már ők is közös ellenzéki listában gondolkoznak. Ez most lett először kimondva.

Címkék: Momentum, Nagy Blanka


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest