Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Deutsch Tamás is beszállt a vakcinavitába, mégpedig Gyurcsány lakását felhasználva

Szerző: | 2021. január 17., 16:32 | Belföld

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyre több politikus száll be a magyar kormány által favorizált kínai vakcinát érintő vitába. Fideszesek és kormánytagok az oltóanyag mellett érvelnek, míg az ellenzék aggódik a keletről érkező oltás miatt.

HIRDETÉS - AIP

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap a Facebookon osztotta meg a véleményét, a fókuszba a kínai oltóanyag ellen érvelő Gyurcsány Ferencet helyezve. – Gyurcsányék Kínában készült élelmiszereket majszolva, Kínában készült gyógyszereket fogyasztva ijesztgetik az embereket a Kínában készült vakcinával, a riogató bejegyzéseiket Kínában készült okostelefonon, tableten, számítógépen írják, Kínában készült ruhákba bújva, Kínában készült bútorokat használva, majd dolguk végeztével a Kínában készült televíziókészüléküket bámulják a Kínában készült takarójuk alatt összekucorodva, a Kínában készült párnára hajtva okos kis fejüket – írta. Majd a politikus által megszokottá vált „ennyivel” zárta bejegyzését.

HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor pénteki rádióbeszédében megerősítette, hogy Magyarország nagy tételben kíván vásárolni a kínai Sinopharm vakcinájából. Szombaton a Demokratikus Koalíció jelezte, szeretnék, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség. A DK-petícióra Menczer Tamás gyorsan reagált. A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára többek között arról beszélt, orvosi kérdés, hogy hatásos-e a kínai és az orosz vakcina, ez nem baloldali cikkek és (állítólagos) szimpátiafelmérések alapján dől el. Vasárnap Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője konkrét példák nélkül ugyan, de azt hangoztatta, hogy a lezárásokból, korlátozásokból kiutat jelentő folyamatot ássa alá a különböző vakcinák körüli felelőtlen hangulatkeltés.

Címkék: Deutsch Tamás, Gyurcsány Ferenc, vakcina


Cukrászbiblia

Cukrászbiblia

A Tartine című kötet felér egy kisebb cukrásztanfolyammal, hisz a leírások jócskán túlmutatnak egy átlagos alapanyag- és elkészítési instrukción.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest