Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzata támogatta a modellváltást

Szerző: | 2021. január 21., 10:23 | Belföld

Egy végzett hallgató a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar diplomaosztó ünnepségén az egyetem díszudvarán 2018. június 15-én (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Néhány napja még hallgatott a Debreceni Egyetem Hallgató Önkormányzat (DEHÖK) az alapítványi formára váltás ügyében, a szerda esti közgyűlésen tartott kancellári előadást követően azonban ellenszavazat és tartózkodás nélkül hetven igennel bólintott rá a modellváltásra a szervezet –írja a debreciner.hu.

HIRDETÉS - AIP

Bár a DEHÖK Facebook-oldalára azóta sem került fel a döntésről szóló hír, több egyetemista is eljuttatta a portálhoz a döntésről szóló közleményt, amelyet minden hallgató számára elküldött a szervezet. 

A tájékoztatás szerint egyúttal felhatalmazták a szenátusban ülő képviselőiket, hogy szavazzanak igennel a modellváltásra. Érvelésük szerint a hallgatók mindennapi életére nem lesz hatással a változtatás, a DEHÖK jogosítványai továbbra is megmaradnak. Arról nem esik szó a levélben, hogy milyen előnyöket jelent az egyetem számára az alapítványi formára váltás.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Debreceni Egyetem, Debreceni Egyetem Hallgató Önkormányzat, egyetemi kancellár, hallgatói önkormányzat


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest