Másodjára is beoltották Müller Cecíliát

Másodjára is beoltották Müller Cecíliát

Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, fõigazgató beadja Müller Cecília országos tiszti főorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinája második adagját a fővárosi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. február 3-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Müller Cecília országos tiszti főorvos szerdán megkapta a koronavírus elleni védettséghez szükséges Pfizer-BioNTech oltás második adagját – derül ki az MTI fotójából.

Budapest, 2021. február 3. Müller Cecília országos tiszti főorvos (j) érkezik, hogy Bedros J. Róbert, az országos kórházfõparancsnok helyettese, főigazgató (j2) beoltsa a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinája második adagjával a fővárosi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. február 3-án. MTI/Balogh Zoltán

Müllert – akárcsak első alkalommal, úgy most is – személyesen Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, a Szent Imre kórház főigazgatója oltotta be.

Az országos tiszti főorvos egyébként nemrég testőröket is kapott azt követően, hogy fenyegetés érte. A fenyegetés miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz, erről itt írtunk.