Budai Gyula: Gyurcsány Ferencnek agyára ment a Pfizer

Budai Gyula: Gyurcsány Ferencnek agyára ment a Pfizer

Budai Gyula (Fotó: Budai Gyula Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budai Gyula nem állta meg, hogy ne kommentálja Gyurcsány Ferenc szerdai parlamenti felszólalását, amelyben a DK elnöke a kormányt tette felelőssé a járvány áldozataiért, és azt is közölte, hogy nem lesz nekik kegyelem a kormányváltás után.

Budai Gyula a tőle megszokott, minősítgetős stílusban reagált a DK elnökének mondandójára. Mint Facebook-bejegyzésében írta, szerinte „tébolyodottság, önmagából kivetkőzés, vérben forgó tekintet és érthetetlen szavak tömkelege hagyta el Gyurcsány Ferenc száját”. Emiatt gyorsan rákeresett az interneten a Pfizer lehetséges mellékhatásaira (ezt a vakcinát kapta ugyanis a DK-elnök), de ott csak ilyenek szerepeltek, mint fejfájás, bőrpír és esetlegesen hőemelkedés.

Szerinte a Pfizer egészen mást hozott a „mi Ferencünkből”, – mint amit az orvostudomány leír – gyűlöletet, börtönnel fenyegetést, minden kormánypárti tisztviselő és politikus elvitelét, meg hasonlók”.

– Lehet, hogy Gyurcsány Ferencnek mégiscsak a kínai, vagy az orosz vakcinát kellett volna beadni?! – tette fel a költői kérdést a fideszes országgyűlési képviselő. Ezután szót ejtett még az oltásellenes baloldali koalícióról, „akik miközben másokat lebeszélnek az oltásról, önmaguk pedig oltakoznak”.

Bejegyzését azzal a mondattal zárta, hogy „a Jóisten mentsen meg bennünket ezektől az emberektől”.