A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az előválasztás győztese Gyurcsány Ferenc lesz

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az előválasztás győztese Gyurcsány Ferenc lesz

Hollik István (Forrás: a politikus Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hollik István nem először közöl videót a Facebookon az ellenzéki előválasztásról, és nem most először hangoztatja azt az üzenetet, hogy az egész előválasztás csak Gyurcsány Ferenc érdekei szerint történik.

A Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt-jelölti indulásának bejelentésére időzített újabb videóban „Gyurcsány-show-ról" beszél. Szerinte a Momentum a Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezete.

Jakab Péterre a bohóc szerepét osztották Hollik értelmezésében. Karácsonyról természetesen előkerül a hiányos angoltudása, illetve felemlegeti, hogy Gyurcsány extanácsadója. A Fidesz kommunikációs igazgatója állítása szerint Karácsony már Gyurcsány összes emberének talált „kifizetőhelyet" Budapesten.

A videót egy klasszikus gyurcsányozással zárja, amikor kijelenti, hogy a show végső győztese a volt miniszterelnök lesz.