90 milliós golyóálló zsilipkapu mögött várták Hadházyékat az MTVA-nál

90 milliós golyóálló zsilipkapu mögött várták Hadházyékat az MTVA-nál

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hadházy Ákos és Szél Bernadett ellenzéki képviselőjelöltek az MTVA központjához látogattak, és háborúellenes feliratokat helyeztek el az épület üvegfalán szombaton.

Az eseményről Hadházy Facebook-oldalán is beszámolt: „Oroszul írtuk ki a „köztévé” nevű propagandagyár falára, hogy nem akarunk háborút – magyarul pedig azt, hogy Stop Propaganda! Oroszországban ezért már szó szerint (!) 15 év börtönt kapnánk, mert ennyi jár, ha valaki háborúról mer beszélni” – írta.

A képviselő egy későbbi bejegyzésében már arról írt, hogy megnézték a „köztévé” golyóálló üvegből készült zsilip kapuit. A darabonként 90 millió forintba kerülő zsilipkapu mögött azonnal meg is jelentek a biztonsági őrök, Erről így írt a képviselő: „Az idióták még így is félnek, mert a jöttünkre gyorsan felsorakozott a golyóálló üvegek mögé nyolc biztonsági őr is.”

Majd ennek a bejegyzésnek a végén is leírta, hogy egy háborúellenes – Háborút ne! – feliratot helyeztek el, amelyért az oroszoknál most 15 év börtön járna.

Végül a következőkkel zárta a bejegyzést: „Ha Ön sem akarja, hogy mi is idáig jussunk, jöjjön el holnap Ön is a Kunigunda útjára, hogy követeljük a gyalázatos orosz és a magyar propaganda eltávolítását is az állami tévéből!”

Háborús percről percre közvetítésünket itt olvashatja!