Hivatalosan a Nemzeti Vágta is a vadászkiállítás kísérőeseménye

Hivatalosan a Nemzeti Vágta is a vadászkiállítás kísérőeseménye

Érdeklődők az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban 2021. szeptember 25-én. (Fotó: Lukács Csaba/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már több mint 780 ezren látogattak ki az október 14-ig tartó "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás rendezvénysorozatára, és az érdeklődés egyre csak fokozódik a különleges programok iránt - közölte a világkiállítás sajtóirodája az MTI-vel.

 

A sajtóiroda felhívja a figyelmet arra, hogy 12 órakor kezdődik a Hősök terén a Nemzeti Vágta, amely a világkiállítás egyik kísérőeseménye. A sportprogramokon felül számos magyar kulturális, turisztikai, gasztronómiai és történelmi hagyomány is megelevenedik az Andrássy úti Vágtakorzón.     

A közlemény szerint pénteken, a világkiállítás hetedik napján közel 30 ezer látogatója volt a HUNGEXPO-nak, ezzel a központi helyszínt már több mint 125 ezer ember látogatta meg. Hozzátették: a Fátyol Iskolaprogram keretében az első héten több mint 16 ezer diákot látott vendégül a világkiállítás.

Lapunk korábbi beszámolójából kiderül, hogy a központi rendezvényen nincs nagy tumultus, feltehetően ezért kell más programok látogatóit is hozzáadni az érdeklődők számához.