A rendkívüli jogrend visszavonása volt a kormányülés fő témája

A rendkívüli jogrend visszavonása volt a kormányülés fő témája

Orbán Viktor és Varga Judit (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendkívüli jogrend visszavonása volt a hétfői kormányülés fő témája, a törvényjavaslatot kedden terjesztik az Országgyűlés elé – közölte Varga Judit hétfőn a Facebook-oldalán. Az igazságügyi miniszter szerint a rendkívüli jogrendnek köszönhető, hogy a kormány az elmúlt hetekben gyors és eredményes döntéseket hozott, így más országokkal szemben elkerültük a járvány berobbanását, a tömeges megbetegedéseket és több ezres haláleseteket.

Varga Judit beszélt arról is: az ellenzék nem szavazta meg a rendkívüli jogrendet. Ezalatt valójában persze a kormányfő különleges és határozatlan idejű felhatalmazása értendő, erre mondtak nemet az ellenzéki pártok.

„Támogatás és nemzeti összefogás helyett az ellenzék példátlan dezinformációs kampányt folytatott a mainstream liberális médiával karöltve hazánkban és nemzetközi színtéren egyaránt” – fejtegette Facebook-videójában Magyarország igazságügyi minisztere.