Autósüldözés Debrecenben: videón, ahogy a rendőrök elfogják a két menekülő férfit

Autósüldözés Debrecenben: videón, ahogy a rendőrök elfogják a két menekülő férfit

Autósüldözés (Képernyőfelvétel: Debrecenben hallottam)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Autósüldözés után sikerült a debreceni rendőrök elfogni azt a két férfit, akik megverték egy ékszerüzlet tulajdonosát – számolt be honlapján a rendőrség csütörtökön.

Kifejtették: a rendőrség ügyeletére 2022. január 27-én 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy Debrecen belvárosában található ékszerüzletben ismeretlenek bántalmazták a tulajdonost. A debreceni rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a feltételezett elkövetők egy sárga színű járművel hagyták el a helyszínt. A rendőrök azonnal a keresésükbe kezdtek. Nem sokkal később az egyenruhások Debrecenben, a Csapó utcán érték utol a menekülő autót, amely megpróbált befordulni az egyik utcába, ahol több parkoló személygépkocsinak is nekiütközött. A két férfi, ekkor el akart futni, de nem járt sikerrel, az egyenruhások elfogták őket. Mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk megkezdődött.

A Telex közben arról írt, a Debrecenben hallottam oldalán videó is található az autósüldözésről.