Bencsik András: Barmok választották meg az I. kerület polgármesterét

Bencsik András: Barmok választották meg az I. kerület polgármesterét

Bencsik András a Sajtóklubban (Forrás: Hír Tv)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bencsik András kormányzati publicistának nőnapon sikerült azt mondania Váradiné Naszály Márta polgármesterről, hogy „egy mosónő lelkületű, primitív ember”, aki „összepiszkítja” ezt a gyönyörű kerületet. Szerinte barmok választották meg az ellenzéki polgármestert. A műsort a Népszava szemlézte.

Alaposan felhergelték magukat a Hír TV Sajtóklub című műsorának résztvevői a Deutsche Welle német közszolgálati tévé riportján, amelyik a Budai Várnegyed felújításával foglalkozott. Ebben szólalt meg a kerületet irányító polgármester – írja a Népszava.

Bencsik András egy „egészséges, nagy káromkodást” küldött a német kormánynak, utalva arra, hogy a Deutsche Welle közszolgálati csatorna. A Demokrata főszerkesztője végül mégis szabadjára engedte a visszatartott káromkodást: azt mondta, csak remélni meri, hogy „talán a német emberek nem ennyire büdös görények, mint a közszolgálati német televízió”.„Elmennek a jó édes anyjukba! Nem sül le a bőr a pofájukról?!” – dörögte indulatosan. Bayer Zsolt ezt követően azon elmélkedett, kitilthatók-e a Deutsche Welle munkatársai Magyarországról. 

Ezt követően tértek rá az I. kerületi polgármester, Váradiné Naszályi Márta gyalázására. 
„Nagyon sok embernek nagyon komoly lelki válságot okozott, hogy voltak olyan barmok, akik Naszályi Mártára szavaztak.” Bencsik András elmondása szerint azokat nem sajnálja, akik rá szavaztak, csak azokat, „akik nem akarták, hogy egy ilyen mosónő lelkületű primitív ember összepiszkítsa ezt a gyönyörűséges kerületet”.