Videón, ahogy betörés közben tölti fel nyomkövetőjét az egyik elkövető

Videón, ahogy betörés közben tölti fel nyomkövetőjét az egyik elkövető

Rendőr és rendőrautó (Fotó: Rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy társasház tárolóhelyiségébe törtek be Budapest VIII. kerületében augusztus 27-én éjszaka. Az elkövetők szerszámgépeket loptak el, összesen mintegy 160 ezer forint értékben. Az esetről készült kamerafelvételek még a rendőröket is meglepték: a fiatal nő őrködés közben a lakóház villanyóraszekrényéből töltötte a lábán viselt elektronikus nyomkövetőt – írja a Police.hu.

Az elkövetők az ellopott gépeket végül biciklire pakolták és együtt távoztak. A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást. A kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket augusztus 31-én fogtak el a betörés helyszínétől nem messze. A korábbi bűncselekmény miatt elektronikus nyomkövetőt viselő 23 éves B. Jenifert, valamint a 39 éves B. Imrét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A biztonsági kamera felvétele ITT tekinthető meg:

 

Címkék: lopás, nyomkövető