Orbán Viktor Nyíregyházán bukkant fel, hogy tűzbe hozza az embereket

Orbán Viktor Nyíregyházán bukkant fel, hogy tűzbe hozza az embereket

Orbán Viktor miniszterelnök és Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere 2024. május 4-én. (Képernyőfelvétel: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton Nyíregyházára látogatott Orbán Viktor titkos kampánykörútja keretében. A Facebookra feltett rövid videó tanúsága szerint a város fideszes polgármesterét, Kovács Ferencet beszélte rá, „hogy az életéből adjon további öt évet ennek a városnak”.

– A második ok, amiért eljöttem önökhöz, az az európai parlamenti választás. Ha nem hozzuk tűzbe az embereket az európai választás szempontjából is, akkor bajba kerülhetünk – fogalmazott a miniszterelnök. Nyíregyházán is elismételte a szokásos fideszes paneleket: a tét az, hogy „háborús bizottság és háborús többségű parlament alakul-e Brüsszelben”.

Kovács Ferencet egyébként nem kellett rábeszélni az indulásra, hiszen már márciusban bejelentette, hogy ismét elindult a polgármesteri székért.