Blikk: Barátja csalhatta tőrbe Herczeg Zoltánt

Blikk: Barátja csalhatta tőrbe Herczeg Zoltánt

Herczeg Zoltán (Forrás: a divattervező közösségi oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Zoli amiatt bánkódik leginkább, mert úgy fest, az az illető dobhatta őt fel, akit évekig a barátjának hitt – erről beszélt a kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett Herczeg Zoltán divattervező egyik barátja a Blikknek. Mint a Magyar Hang elsőként beszámolt róla, Herczegre még október 21-én csaptak le a rendőrök.

A bulvárlap szerint Herczeg és az, aki tőrbe csalhatta, úgy egy évtizede ismerik egymást. Ugyan a divattervezőt többen is figyelmeztették, hogy vigyázzon vele, mert kétes híre van, de ő bízott benne. – Csak most, utólag lett gyanús neki is, hogy ez az illető nagyon agitálta, hogy vásároljon tőle, mert később már nagyon drága lesz... Ahogy visszaidézi, egy ideje mindenáron próbálta rávenni őt a vásárlásra, és Zoli most úgy gondolja, hónapok óta figyelhették őket, és arra várhattak, mikor bólint rá a vásárlásra – mondta a névtelen forrás a Blikknek, aki szerint Herczeg rettenetesen csalódott és nagyon rosszul érzi magát odabent.

A lap úgy tudja, Herczeg nem csak ruhaneműket kapott, hanem rajzeszközöket is, azon pedig, hogy kijuthasson a börtönből egy kisebb ügyvédi csapat dolgozik.

Címkék: Herczeg Zoltán