Blikk: Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Blikk: Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt keresett dr. V. Attila gyógyszerészt – tudta meg a Blikk.

Úgy tudják, a holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végezhetett magával. Felidézték: egy fiatal nő és a szerelme életét olthatta ki a 28 éves szegedi gyógyszerész, aki ellen hajtóvadászat indított a rendőrség.

A lap szerint a gyilkosság helyszínén még hétfő délelőtt is tartott a helyszínelés, állig felfegyverzett katonák állták el a három emeletes társasház bejáratát. Mellette az elszállításra váró zsákokban véres kesztyűk, kötszerek, rongyok hevertek.

Az ügyben a rendőrség hétfőn kora délután közleményt adott ki. Megerősítették: a férfi önkezével vetett véget életének. Arra is kitértek, a férfi utáni kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

Figyelem! Ha Önnek vagy valakinek a környezetében segítségre lenne szüksége, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!