Borkai Zsolt: Én nem a Fidesz ellensége vagyok

Borkai Zsolt: Én nem a Fidesz ellensége vagyok

Borkai Zsolt (Forrás: Borkai Zsolt/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Én nem a Fidesz ellensége vagyok, hanem a győriek pártján akarok lenni – így fogalmazott az atv.hu-nak adott interjújában a város polgármesteri posztjáért ismét ringbe szálló Borkai Zsolt. Az egykori városvezetőről 2019-ben, az önkormányzati választások előtt nem sokkal került nyilvánosságra több fotó és videó, amelyeken üzletemberekkel és prostituáltakkal egy orgián vett részt az Adrián egy jachton. A voksolást akkor ugyan megnyerte, nem sokkal később azonban lemondott a polgármesterségről.

Borkai Zsolt tavaly októberben jelentette be, hogy újra elindul a választáson, de nem a Fidesz, hanem a Közösen a jövőnkért Egyesület színeiben. – Az elkövetkezendő időszakban szerintem ebből a városból lehet valami szépet és jót csinálni, megint lehetünk egy „bezzegváros”, amire hosszú-hosszú éveken keresztül büszkék voltunk. Most azt tapasztalom, hogy az emberek nem így érzik. Talán ezért is van esélyem, hogy most júniusban megnyerjem a választást – mondta. Szerinte azzal „nem ő játssza át” a polgármesteri posztot, ha indulásával szavazatokat vesz el a Fidesztől és így az ellenzék kerülhet helyzetbe. – Engem semmilyen ezzel kapcsolatos negatív dolog nem érdekel és nem is kell, hogy érdekeljen. Egy dolog érdekel továbbra is, hogy a bizonytalanokat is meggyőzzem, én vagyok a legjobb jelölt – fogalmazott.

A várost jelenleg vezető fideszes Dézsi Csaba Andrással egyébként évekkel ezelőtt beszélt utoljára, de nemrég egy rendezvényen összefutottak. – A tekintete nem rózsás, amikor velem találkozik, de hát versenyhelyzet van – mondta Borkai Zsolt.