Egy ellenzéki képviselő szerint siker a kormány keleti vakcinabeszerzése

Egy ellenzéki képviselő szerint siker a kormány keleti vakcinabeszerzése

Orbán Viktor miniszterelnök fogad 450.000 kínai oltóanyagot a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 2021. március 11-én. Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szűkszavú Facebook-bejegyzésben dicsérte meg a kormány keleti vakcinabeszerzését és nevezte ugyanezen posztban szégyennek „az oltási káoszt” Bencsik János független országgyűlési képviselő, aki 2019 februárjában került a mandátumáról zsidózás miatt lemondott Szávay István helyett a Jobbik listájáról a parlamentbe, majd egy év múlva kilépett a párt frakciójából, és idén pártot alapított Sneider Tamással Polgári Válasz néven.

A képviselő azt írta közösségi oldalára, hogy „A keleti vakcinabeszerzés valóban siker. Az oltási káosz viszont szégyen.” Bencsik János azt követően írta ezt Facebookon, hogy csütörtök reggel Orbán Viktor 450.000 kínai oltóanyag érkezését jelentette be a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren, ugyancsak a Facebookra posztolva. A kínai vakcináról azt mondta a miniszterelnök ezen videós bejelentkezésében, hogy „Ez a vakcina jó, engem is ezzel oltottak be.”. Ugyanakkor kihangsúlyozta azt is, hogy a kormány nem más országokkal akar versenyezni oltottság tekintetében, hanem a vírussal.