„Elképesztő húsz nap volt” – Kovács Zoltán a vadászati kiállításról

„Elképesztő húsz nap volt” – Kovács Zoltán a vadászati kiállításról

Szőke Gábor Miklós szobrászművész, a szobor alkotója (b) és Kovács Zoltán, az esemény lebonyolításáért felelős kormánybiztos, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár nyilatkozik a sajtónak a Totem nevű alkotás elszállítása előtt a művész csepeli műhelyében 2021. szeptember 11-re virradóan (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Fotó: Lakatos Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bezárta kapuit az Egy a Természettel – Vadászati és Természeti Világkiállítás, elképesztő húsz nap volt, amelynek során rekordok dőltek meg – mondta Kovács Zoltán a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

A kormánybiztos állítása szerint a kiállítás utolsó napján, csütörtökön 35 ezren látogattak ki a Hungexpóra, a központi helyszínt összesen 616 ezren keresték fel, míg a vidéki eseményeken 1,42 millió látogató volt. Kovács Zoltán azt reméli, hogy ez a szám december végére meghaladja a másfél milliót. 

Kifejtette azt is, bízik abban, hogy 1971 után 50 évvel sikerült újra maradandót alkotniuk.