Ellenzéki pártok: Folytatjuk a társadalmi vitát a közös programról!

Ellenzéki pártok: Folytatjuk a társadalmi vitát a közös programról!

Az ellenzéki pártok vezetői

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Továbbra is lehet konzultálni az ellenzéki pártok közös programjáról – jelentette be a hat párti szövetség, vagyis a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd.

– A héten újabb pártelnöki találkozóra került sor, amelyen az ellenzéki szövetség pártelnökei egyöntetű sikerként könyvelték el, hogy az elmúlt hetekben a választók és civil szervezeteknek hála több ezer építő jellegű javaslat érkezett a Közös Alap elnevezéssel június elején nyilvánosságra hozott és társadalmi vitára bocsátott közös ellenzéki programalaphoz. A pártelnökök mindenekelőtt köszönetüket fejezték ki azon állampolgároknak és civil szervezeteknek, akik javaslataikkal hozzájárulnak egy jobb és igazságosabb Magyarország megszületésének tervéhez – írták.
 
Szerintük az eddigi tapasztalatok alapján a magyar társadalomban igenis megvan az igény a közügyekbe történő valós beleszólásba és a döntéshozókkal történő tényleges konzultációra. – Ezért a pártelnökök elfogadták a Programbizottság azon javaslatát, miszerint a nagy társadalmi érdeklődésre való tekintettel a programvitát érdemes folytatni – fejtették ki.
 
Ennek eredményeképpen a www.kozosalap.hu honlap továbbra is aktív marad és „folyamatosan várja a magyar választók építő kritikáit annak érdekében, hogy 2022 után a közös nemzeti egységkormány intézkedéseivel egy szabadabb és demokratikusabb Magyarországon élhessünk”.

Címkék: ellenzék, program