Elnézést kért az Origo munkatársa D. Tóth Krisztinától

Elnézést kért az Origo munkatársa D. Tóth Krisztinától

A bocsánetkérés Forrás: Facebbok

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elnézést kért D. Tóth Krisztina televíziós műsorvezetőtől, a WMN alapító-főszerkesztőjétől az Origo.hu munkatársa, Kovács András. Kovács ugyanis csütörtökön a közösségi oldalán a „BalFake News” felirattal közölt fotómontázst azzal: „remek összeállítás készült Karácsony egyik legfőbb propagandistájáról”. Az egyiken D. Tóth Krisztina látható, még az MTV munkatársaként szerepelt, a másikon pedig Osvárt Andrea színművész. Ő az, aki a Karácsony Gergely által életre hívott 99 Mozgalom egyik alapítója.

A tévedést D. Tóth Krisztina szóvá is tette. Erre reagált most a kormányközeli lap munkatársa: „Tisztelt D. Tóth Krisztina! Szeretnék elnézést kérni az általam elkövetett hibáért! Természetesen a hamis bejegyzést és montázst eltávolítottam! Üdvözlettel: Kovács András”. Erre a televíziós műsorvezető is válaszolt, amely szerint elfogadta a Kovács bocsánatkérését.