Élő előválasztási vitákat szervez a Partizán

Élő előválasztási vitákat szervez a Partizán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltek és 32 egyéni választókerület versenyzői között is vitát szervez a Gulyás Márton nevével fémjelzett Partizán. Az eseményeket élő közönség előtt rendezik meg Budapesten és szerte az országban.

A Partizán Facebook-oldala szerint a kormányfői aspiránsok első összecsapása szeptember 18-án, vagyis a szavazás első napján lesz. Ott lehetőséget biztosítanak mindazoknak, akik sikeresen összegyűjtötték hivatalos jelöltséghez szükséges 20 000 ajánlást, hogy élő közönség előtt ismertessék elképzeléseiket Magyarország jövőjéről. Amennyiben a miniszterelnök-jelölti előválasztás során második fordulóra is szükség van, úgy október 8-ra újabb vitát szerveznek.

Az előválasztásra az ajánlásgyűjtés most hétfőn kezdődött. Egyéni országgyűlési képviselőjelöltek esetén 400, miniszterelnök-jelöltek esetén 20 000 ajánlás szükséges ahhoz, hogy valaki felkerüljön a szavazólapra a szeptember 18-a és szeptember 26-a között megrendezendő előválasztáson.