Gyilkosság Angyalföldön: meghosszabbították T. Róbert letartóztatását

Gyilkosság Angyalföldön: meghosszabbították T. Róbert letartóztatását

Fotó: Unsplash/rawpixel

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három hónappal meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a T. Róbert Dánielnek a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy július 13-án éjjel megverte, majd halálra szurkálta a 27 éves barátnőjét, M. Petrát Angyalföldön – értesült a 24.hu.

A lap megkeresésére Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője arról beszélt, a lépésre azért volt szükség, mert a terhelt eljárásban való jelenléte továbbra is csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható. – A bíróság egyetértett ezzel, és november 21. napjáig meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását – tette hozzá az ügyész.

Még július 13-án éjjel találtak holtan egy fiatal nőt a XIII. kerületben, egy Véső utcai lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki. A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói július 18-án a III. kerületben fogta el.