Gyűjtést indít Hadházy Ákos a büntetése kifizetésére

Gyűjtést indít Hadházy Ákos a büntetése kifizetésére

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő nem akarja azt a látszatot kelteni a választókban, hogy van értelme fellebbezni az Országgyűlés mentelmi bizottságánál a rá kiszabott 2 millió forintos büntetés miatt, ezért nem is fellebbezi meg azt – mondta lapunk érdeklődésére a képviselő. A büntetés összegéről az Atv írt először a honlapján. Hadházy azzal vívta ki Kövér László haragját, hogy az Országgyűlés hétfői ülésén egy „Stop propaganda!” feliratú táblát lógatott a karzatról a házelnök mögé. Arról, hogy az országgyűlési képviselő valószínűleg nem fog fellebbezni, az Atv írt a honlapján.

Hadházy Ákos lapunknak azt mondta, hogy ehelyett a magyar emberekhez szeretne fellebbezni, azaz hozzájuk fordul, és gyűjtést indít. – Nem Kövér László állja a képviselők fizetését, hanem ő az, aki elveszi – jegyezte meg.

Felvetésünkre, hogy a kiszabott büntetés alapján működőképes stratégia-e ez, azt felelte, hogy hosszútávon nem. – Nem elvárható, hogy a választók kétszer fizessék ki a képviselők fizetését – fogalmazott. Szerinte ezért az ellenzéknek új stratégia mentén kell folytatnia a munkát. Ennek eszközeként azt vetette fel, hogy az ellenzéknek csak a legszükségesebb esetekben kellene részt venni a parlamenti munkában.