Gyurcsány: Tessék most gyurcsányozni!

Gyurcsány: Tessék most gyurcsányozni!

Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a DK elnöke a 2021. május 26-án kiadott videójában (Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsány Ferenc is megszólalt azután, hogy a Parlament fideszes többsége rendkívüli gyorsasággal megszavazta a katatörvény módosítását, amely több százezer ember megélhetését nehezíti meg.

A volt miniszterelnök a Facebookon azt írta: „A választási kampányban azt ígérte a kormányfő, hogy velük könnyebb lesz. Jobb lesz. Győztek, és most mégis összedől minden. Infláció, árfolyam, adó.”

„Kezüket csókolom!” – tette hozzá, majd a kormánypárt „gyurcsányozására” tért rá. – Tessék most gyurcsányozni! Gyurcsány emeli az adót. Gyurcsány miatt eszetlenül drága a kenyér. Gyurcsány csinálja a 410 forintos eurót – fogalmazott, majd titokzatosan azzal zárta posztját, hogy „esetleg egy beszéd jól jönne.”