Hetedmagával adott át egy szaunát a fideszes polgármester

Hetedmagával adott át egy szaunát a fideszes polgármester

Bálint Istvánné, Bicske fideszes polgármestere átadja a Bicskei Tanuszoda mellé épült kültéri finnszaunát 2022. február 17-én. Forrás: a Bicskei Tanuszoda közösségi oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem is fért rá az összes átadó egy fotóra, amikor Bicske fideszes polgármestere, Bálint Istvánné csütörtökön – ahogy az erről szóló bejegyzés szól, „ünnepélyes keretek között” – átadta a város tulajdonában álló tanuszoda új beruházását, a közel 30 millió forint, 100 százalékban európai uniós támogatásból megépült kültéri szaunát. Mi különböző, a Bicskei Tanuszoda által közzétett fotókon összes hét embert számoltunk össze, aki az átadók, szalagátvágók, beszédet mondók között összegyűlt, hogy a szaunaberuházás felavatásában részt vegyen. Azt a körülményt mind a tanuszoda, mind a polgármester elmulasztotta megemlíteni, hogy a projektet „Brüsszel” finanszírozta.

Bálint Istvánné azt írta az átadásról szóló, lelkendező közösségi médiás bejegyzésében, hogy az új egység 25 négyzetméter alapterületű és 24 férőhelyes, ugyanakkor a hivatalos projektleírásban az szerepel, hogy a szauna 15 négyzetméteres és 20 fő befogatására alkalmas.

Ugyanazon a napon, amikor a hétfős szaunaavatásról szóló fényképek megjelentek tette közzé a Bicskei Tanuszoda, hogy mostantól a járványhelyzet miatt korlátozott nyitvatartással (a hét öt napján, és csak délutánonként) fognak üzemelni.

A kormánypárti polgármesternek még egy finn szólás (valójában inkább egy közmondás) is eszébe jutott az átadóünnepség kapcsán, azt írta: „Engedd, hogy a szauna elfeledtesse veled mindennapi gondjaidat!”