Holokauszttagadó, cigányozó exjobbikossal kampányol Gyurcsányék ellen a debreceni Fidesz

Holokauszttagadó, cigányozó exjobbikossal kampányol Gyurcsányék ellen a debreceni Fidesz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz debreceni szervezete utcai az aláírásgyűjtések és politikusaik közösségi posztjai mellett lakosságinak tűnő videókkal is támogatja a párt országos aláírásgyűjtési kampányát. A Debreciner beszámolója szerint a szeptember 15-én egy olyan videót posztoltak a Fidesz helyi szervezetének Facebook-oldalán, amin Ágoston Tibor agitál. 

A kormánypárt debreceni kávézójában készült felvételhez azt írták, hogy „nagy meglepetésünkre a Jobbik korábbi oszlopos tagja, Ágoston Tibor is betért hozzánk. Ágoston mintegy 1500 napon keresztül tüntetett Gyurcsányék ellen a Kossuth téren civil társaival”.

Arról nem tettek említést a debreceni fideszesek, hogy Ágoston Tibor volt az első Magyarországon, akit nyilvános holokauszttagadásért jogerősen elítélt a bíróság. Mint a Debreciner felidézi, 2014 január 12-én a Don-kanyarnál elhunyt katonákról való jobbikos megemlékezésen, Ágostont, mint a radikális párt önkormányzati képviselője hollókamuként és hollókasztként beszélt a holokausztról. 

De Ágoston Tibor önkormánytati képviselői ténykedésével is országos hírnévre tett szert, amikor egy roma fiatal támogatása ellen szólalt fel, majd azt javasolta, hozzanak neki létre egy felzárkóztató programot Rostás Winnetou néven.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt