Hoppál Péter: Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt

Hoppál Péter: Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt

Hoppál Péter Isztambulban (Fotó: Hoppál Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hoppál Péter fideszes parlamenti képviselő, volt kulturális államtitkár, kormánybiztos a Facebookon kommentálta Bagdy Enikő fiának amerikai meggyilkolását.

„Rettenetes hír. Ez (is) Amerika! Isten nyugosztalja a meggyilkolt magyar református teológust” – ezzel a szöveggel osztotta meg a Császár Zsolt meggyilkolásáról szóló hírt, majd kommentben egy feltételezéssel is előállt. „Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt... Bagdy Emőke professzor asszony klinikai szakpszichológusként nyíltan ki merte mondani, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem deviancia. Bátran kiállt a pedofília elleni törvény mellett, a gyermekek jogaiért, az LMBTQ törekvésekkel szemben.”

Bagdy Emőke a Blikknek erősítette meg, hogy az ő fiát gyilkolták meg Amerikában. Szerinte „szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság” történt. A feltételezett elkövető azt vallotta, hogy dulakodtak, és közben szúrt.