Index: Elmarad a Balaton Sound és a Volt fesztivál is

Index: Elmarad a Balaton Sound és a Volt fesztivál is

Forrás: Balaton Sound/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Idén biztosan elmarad a Volt és a Balaton Sound, a népszerű, komoly headlinereket felvonultató vidéki fesztiválok időpontját átették 2022-re – tudta meg az Index a szervezőktől. 

Fülöp Zoltán fesztiváligazgató azt mondta a lapnak, egyelőrenem látják annak realitását, hogy nyár közepére a nemzetközi turisztikai forgalom újrainduljon Európa-szerte, mindemellett pedig a hazai közönségük biztonsága és egészsége számukra mindennél fontosabb. – Ezért azt a fájó döntést kellett meghoznunk, hogy legközelebb 2022-ben nyitjuk meg a fesztivál kapuit – mondta.

Lobenwein Norbert, a Volt alapítója pedig arról beszélt a lapnak: „a Telekom Volt Fesztivál a portfoliónk legkorábbi eseménye, hiszen idén júniusra terveztük a kapunyitást. Mára annyira közelivé vált ez az időpont, hogy kénytelenek voltunk a halasztás mellett dönteni”.