Ismét kiáll a TASZ a szólás és gyülekezés szabadságáért

Ismét kiáll a TASZ a szólás és gyülekezés szabadságáért

Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 27-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Egyetértünk a Fidesz Erzsébetvárosi Szervezetével abban, hogy nemet kell mondani a rasszizmusra. Mi már több mint 25 éve kiállunk azokért, akiknek az életét valóban megnehezíti a kirekesztettség – írja Facebook-oldalán a Társaság a Szabadságjogokért.

Mint folytatják: „Úgy tudjuk, hogy a Niedermüller Péter szavai miatt csütörtök estére szervezett demonstráción egyes résztvevők <a most kussoló TASZ ellen> is tüntetni akarnak. Mi ennek ellenére, ahogy eddig, most is kiállunk a gyülekezési- és szólásszabadság mellett, ezért a tüntetésre tekintettel ma este is élni fog gyülekezési forródrótunk.”

Niedermüller: A fehér heteró keresztények „rémisztő képződmények" | Magyar Hang

Ha bárkit korlátoznának véleménynyilvánítási vagy gyülekezési szabadságában és jogi tanácsra van szüksége, hívja a 0630-722-3356-os számot.