Jakab Péter: Kamerázták a házunkat

Jakab Péter: Kamerázták a házunkat

Jakab Péter a házuk előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A közmédia munkatársai készítettek felvételeket Jakab Péter miskolci házáról – állítja a Jobbik elnöke. A politikus a Facebook oldalára írta ki vasárnap délután, hogy nemrég ért haza, mire szólt az egyik fia, hogy volt ott két ember és kamerázták a házukat.

A pártelnök, egyben a Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint „nyilván azt akarták/akarják bemutatni a Fidesz pribékjei, hogy Jakab milyen fényűző életet él”. Azt gyorsan megtudta, hogy kik jártak ott, hiszen – ahogy fogalmazott – Miskolc azért nem olyan nagy város. Az operatőrök állítása szerint az M1-től voltak.

Jakab Péter az utóbbi időszakban amiatt került a hírekbe, mert posztolt egy fotót, amelyen éppen parizert, kiflit és piros aranyat eszik. Ez elindított egy lavinát, aminek része volt az is, hogy ezt a képet böjt alatt készítette. Hogy megvédje politikustársát, nem sokkal később Szabó Tímea is egy hasonló fotót osztott meg a közösségi oldalán.