Jön a hóesés

Jön a hóesés

Fotó: Unsplash/Jessica Fadel

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az időjárás-előrejelzés szerint csütörtökön a nyugati és a déli régióban pár órás napsütésre lehet számítani, az északkeleti, keleti megyékben viszont továbbra is borult lesz az idő. Számottevő csapadék nem várható - írja a Kiderül időjárás-jelentője.

Pénteken azonban erősen felhős időre ébredhetünk, nyugat, délnyugat felől többször elered az eső, késő este pedig havas esőre, havazásra is lehet számítani főként az északkeleti határnál. Borsod megyében lesz a leghidegebb, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között alakul. 

A szombat is borult, erősen felhős éggel indul, később azonban felszakadozik a felhőzet. Hajnalban az északi, északkeleti területeken havazásra, havas esőre számíthatunk. Reggelre a legtöbb helyen megszűnik a csapadék, napközben már többnyire száraz időre van kilátás, estétől azonban déli irányból megeredhet az eső. Jönnek a mínuszok, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet akár  mínusz 2 fok is lehet.