Karácsony Gergely: Aki teheti, váltson közösségi közlekedésre!

Karácsony Gergely: Aki teheti, váltson közösségi közlekedésre!

Karácsony Gergely (Fotó: Karácsony Gergely / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Aki teheti, váltson közösségi közlekedésre, mert az nincs veszélyben – írta közösségi oldalán Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely az üzemanyagellátási problémákra reagálva.

Az országosan kialakuklt üzemanyaghiány ellenére – amely Karácsony Gergely szerint a kormányzati döntések miatt alakult ki – Budapesten a közösségi közlekedés zavartalanul működik – hangsúlyozta.

Úgy vélte, érdemes lehet minden közlekedőnek megfontolnia, hogy aki teheti, váltson közösségi közlekedésre, mert az nincs veszélyben, a bérlet ára pedig 2014 óta változatlan. – Viszont a személygépkocsi-forgalmat érintő ellátási zavarok, amelyet már a fővárosi autósok is éreznek, haladéktalan kormányzati cselekvést indokolnak. Itt az ideje, hogy a kormány a propaganda helyett a cselekvést válassza! – tette hozzá Karácsony Gergely.

A II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely már jelezte: akkora balesetveszélyes torlódások alakulnak ki egy-egy kút környékén, hogy a városrendészet segítségét kérték.