„Kevesebb indulat, kevesebb harc” – megújulást vár a kormánypártoktól Bencsik Gábor

„Kevesebb indulat, kevesebb harc” – megújulást vár a kormánypártoktól Bencsik Gábor

Bencsik Gábor (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem érdekel az ellenzék, Magyar Péter sem, torkig vagyok velük. A Fidesz és a KDNP érdekel, tőlük várom, hogy megújuljanak – írta szombati Facebook-posztjában Bencsik Gábor. A fideszes újságíró, megmondóember rövid bejegyzésében leszögezte, nem érdekli az ellenzék, se Magyar Péter, torkig van velük, ugyanakkor szerinte eljött a kormánypártok megújulásának ideje. „Kevesebb indulat, kevesebb harc, kevesebb tánc a pénz körül, több szerénység, több lélek, és igen, több szeretet” – írta a publicista, aki szerint „tavasz van, húsvét, tökéletes alkalom a megújulásra”. Mindezt indoklása szerint azért írta, mert – a Fidesz régi szlogenjét idézve – „újra a szívemre hallgatva szeretnék rájuk szavazni”.

Az ügy előzménye, hogy Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője minden vonatkozásban rossznak nevezte a Most vagy soha! című filmet. Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy a kormánypárti hetilap friss számában négy oldalon keresztül megy neki három szerző a Petőfi-filmnek. A főszerkesztő fogalmazott a legélesebben, de összességében lehúzta a produkciót Bencsik Gábor és Pataki Tamás is. Ezt követően egyébként Rákay Philip Júdáshoz hasonlította Bencsik Andrást.